Cold Care Consulting vil for mange være starten på en spennende karriere.

Enten du er faglært eller ufaglært har vi en rekke spennende stillinger innen våre fagområder.

Drømmejobb?

Er du på jakt etter drømmejobben? Eller trenger du litt erfaring fra arbeidslivet? Enten du vet nøyaktig hva slags jobb du ønsker eller er åpen for nye muligheter, kan vi bidra til finne den rette stillingen. Uansett motiv og erfaring – ta en prat med oss!

Fleksibel jobb

Mange ønsker en fleksibel jobb der man enten jobber mye i perioder eller når det passer en selv i løpet av døgnet. Da har Cold Care Consulting mange muligheter. Enten du er faglært eller ufaglært.

Ekstrajobb?

Dersom du er i en fast jobb på dagtid, kan du få en kjærkommen ekstrainntekt ved å jobbe fleksibelt i helger eller på kveldstid.

Vår ansettelsesprosess

Vi kjenner arbeidsgiverne godt og ønsker alltid å finne den beste løsningen for begge parter – både for arbeidsplassen og deg som kandidat. Rett jobb til rett kandidat – er et mål vi jobber etter. Det betyr at alle som jobber hos oss har vært gjennom en grundig ansettelsesprosess som består av:

– Minimum to strukturerte intervjuer
– Sjekk av minimum to referanser
– Signert taushetserklæring og egenerklæringer for stillinger som krever dette.

Våre consulting-tjenester

I tillegg til vår transportvirksomhet, tilbyr vi også profesjonelle consulting-tjenester til bedrifter som ønsker å optimalisere sin virksomhet. Våre erfarne konsulenter har ekspertise innenfor en rekke fagområder, inkludert logistikk, forsyningskjede, driftsoptimalisering, og mer.

Våre konsulenter har en grundig tilnærming til consulting-tjenestene våre. Vi starter alltid med å forstå kundens virksomhet og målsetninger, og deretter utfører vi en grundig analyse av eksisterende prosesser og systemer. Basert på denne analysen utvikler vi en skreddersydd plan som er designet for å forbedre virksomheten på en måte som er både realistisk og bærekraftig.

“Som din samarbeidspartner vil vi alltid ha som mål å levere en målrettet, rettferdig og effektiv rekrutteringsprosess. Vi tar oss av prosessen fra A til Å, mens du kan ha fokus på egen kjernevirksomhet”

Vi sikrer deg riktig kompetanse

Personalhuset har rådgivere som kan bistå deg med rekruttering, bemanning og omstilling. Vi benytter oss av kvalitetssikrede prosesser i kombinasjon med ekspertise og engasjement for å sikre deg riktig kompetanse – enten du trenger en leder, kollega eller vikar.

Vi bryr oss

Våre rådgivere går på jobb for å hjelpe mennesker; deg som står utenfor arbeidslivet, deg som har behov for en ny ansatt og deg som står i en omstillingsprosess.  Vi er stolte av å ha en kultur hvor mennesket står i fokus. Når du oppsøker oss, skal du føle deg ivaretatt fra a til å.

Nær samarbeidspartner

Vi er en nær samarbeidspartner som streber etter å inspirere, utfordre og spille deg god. Våre rådgivere har et stort nettverk og erfaring fra fagfeltene de jobber med. Vi legger ned en ekstra innsats for å gjøre deg trygg på at vi forstår dine utfordringer, gir kvalifiserte råd og hjelper deg med dine behov.

Våre etiske retningslinjer 

Vi er opptatte av etikk. Etikk er basisen for våre handlinger.

Vi ønsker at kandidater, ledere og bedrifter skal oppleve tillit og at de blir godt ivaretatt med stor trygghet. Vi skal tilfredsstille den alminnelige oppfatningen av etiske normer.

Konfidensialitet

Våre søkere og kandidater, før under og etter prosess skal føle seg trygge på at de behandles med den største konfidensialitet.

Likeverd og gjensidig respekt

Cold Care Consulting skal være en virksomhet som fokuserer på likeverd og gjensidig respekt.

Ingen diskriminering

For oss er det viktig at ingen blir diskriminert eller føler seg tilsidesatt på grunn av kjønn, etnisitet, politisk syn og lignende.

Forretningsmessige disposisjoner

Alle forretningsmessige disposisjoner skal gjøres med integritet og vi skal opptre upartisk i alle forretningsanliggender.

Vi vil gjerne høre fra deg!

Send oss en melding ved å fylle ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg fortløpende!